2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Kabát Petin megint kifogott a puzzle: búcsúznia kellett a Survivortól

Kabát Petin megint kifogott a puzzle: búcsúznia kellett a Survivortól

Véget ért a Survivor Kabát Peti számára, s bár a sportoló csalódott, büszkén távozott az RTL Klub túlélőshow-jából.

– Nagyon kemény volt a Holtak Szigete, de erőt adott, hogy visszakerülhetek a versenybe, és tudtam, hogy már csak egy pár nap van hátra. Bár ha még egy hónap lett volna vissza, azt is kibírom – kezdte a Blikknek Kabát Peti.

Mindössze pár másodpercen múlt, hogy Kabát maradt alul egy komplex ügyességi versenyben, amelyben az egyik feladat egy puzzle kirakása volt: most ugyan nem fogott ki rajta a kirakós, de lassabb volt, mint az ellenfele.

– Ennek ellenére is emelt fővel távoztam, mert mindent megtettem. Nagy kihívás volt, ahol nem csak tapasztalatot, de barátokat is szereztem, mert Bálinttal és Zsolttal azóta is tartjuk a kapcsolatot. Az adásokat visszanézve, érdekes volt látni, mennyi taktika és cselszövés volt a háttérben, illetve hogy miket mondtak rólam.

Miuzán Peti távozott a szigetről, egyből a családját hívta, majd hatalmas ünneplésbe kezdett.

– Rögtön megettem három csomag kekszet, egy hamburgert sült krumplival, illetve ittam egy liter kólát. Két órával később újra megéheztem, ezért a szállodában kértem levest, sztéket, háromféle desszertet, és bár sosem iszom ennyi cukros üdítőt, lement egy liter kóla – mesélte Peti, aki a verseny alatt nagyjából hét kilót fogyott, így volt mit visszaszednie a kiesése után.

Indirekt/Blikk