2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Járai Máté újra elhagyja az országot

Járai Máté újra elhagyja az országot

Hazatért Rómából Járai Máté és felesége, Kíra. A házaspár az utóbbi időben igyekszik kipipálni a bakancslistás vágyait: nemrég Kíra egy hónapra Thaiföldre utazott, Róma pedig Máté nagy álma volt, s nemsokára Görögországot veszik célba.

A színészt szerződésszegés miatt június 30-ig felfüggesztette az RTL Reggeli, ezért Máté igyekszik a kényszerpihenőjét hasznosan tölteni.

– Furcsa érzés látni a többieket, hogy ott vannak, én meg még egy hónapig nem mehetek. Nekem ez tényleg egy büntetés, hiszen nagyon szeretek ebben a műsorban dolgozni. Persze, nem dőlök a kardomba, felnőtt fejjel igyekszem viselni ezt a helyzetet, és úgy fogok visszatérni, hogy az összes tanulságot levontam. Már nagyon várom, hogy újra ott legyek! – áhítozott Máté.

– Rómába így is, úgy is kimentünk volna, tehát ez nem a kényszerpihenő miatt volt, viszont Görögországot emiatt hoztuk előre, de a Duna-parti nyaralónkba is lelátogatunk az utazás előtt. Annak nagyon örülök, hogy minőségi időt tudok most tölteni a feleségemmel.