2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Jacuzziban romantikáznak Schobert Norbiék

Jacuzziban romantikáznak Schobert Norbiék

Rubint Réka és Schobert Norbi megadták a módját a kettesben töltött időnek. Éjszakai jakuzzizással romantikáztak otthonuk teraszán. Biztosan jól eshetett a rengeteg edzés és hajtás mellett egy kicsit kikapcsolódni, élvezni egymás társaságát. Réka egy szerelmes fotót is posztolt a közösségi oldalára az estéjükről.

Rubint Réka és Schobert Norbi a rengeteg munka mellett igyekeznek a családra és egymásra is elegendő időt fordítani. A fitneszlady Alakreform-táboraiba például rendszeresen ellátogat a férje és a gyerekeik is, hogy az edzések mellett együtt élvezhessék az egzotikus helyeket. Norbi igazi romantikus lélek, gyakran lepi meg a kedvesét virágokkal, bonbonnal és egyéb apróságokkal, így nem csoda, hogy Réka ugyanolyan szerelmesen néz rá, ahogy 20 ével ezelőtt.

A sztárpár ezúttal egy hosszú nap után közösen pihent ki az otthonuk teraszán. Nem is akárhogyan, belevetették magukat a holdfényes éjszakába, a jakuzziban romantikázva. Az aerobikedző arcáról le sem lehet vakarni a mosolyt, amikor a párja közelében van: legutóbbi Instagram-posztjában egy Norbival ölelkezős, meghitt fotót rakott ki.

„Újra itthon” – írta a képhez.