2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Itt a szakítás igazi oka: Shane Tusup agresszív volt Szabó Zsófival

Itt a szakítás igazi oka: Shane Tusup agresszív volt Szabó Zsófival

Mindenkit sokkolt a hír: egy mindent elsöprő szerelem, egy mesebeli eljegyzés után alig három hónappal szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup. A fordulat azért váratlan, mert a legutóbbi időkig mindketten csak szuperlatívuszokban írtak, beszéltek egymásról, a közös jövőjüket tervezték, és még idén össze szerettek volna házasodni. Nem csoda, hogy mindenki arra kíváncsi, mi állhat a drámai fejlemény hátterében.

A Blikk információi szerint Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása nagyon friss, a kapcsolatnak alig pár napja lett vége, és úgy tudjuk, a döntést az RTL Klub sztárja hozta meg. Az ok pedig az, hogy Shane Tusup kifordult önmagából, a romantikus, szerelmes férfi egyszer csak megmutatta azt az arcát, amelyet Zsófi még nem ismert.

Talán inkább úgy kellene forgalmazni, hogy visszatért a régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős, amelyről korábban nem egy történet volt ismert– árulta el a párhoz közel álló informátorunk, aki úgy tudja, egy hangos és durva veszekedés következménye volt a szakítás.

Arról, hogy Shane Tusup meglehetősen heves természetű, számos történet ismert: volt felesége, Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai bajnok úszónő szerint Shane nem tudja kontrollálni az indulatait, az edzőjeként több versenyről és uszodából is kitiltották a viselkedése miatt, míg az Iron Aquatics egykori edzője, Darren Ward őrjöngő viselkedése miatt be is perelte Tusupot. Úgy tűnt azonban, ez már a múlté, információink szerint Szabó Zsófi még alig pár napja is az esküvői tervekről mesélt tévés kollégáinak, azt ecsetelve, milyen szerepe lesz a kisfiának a nagy napon. Aztán derült égből villámcsapásként jött a hír: mindennek vége.

– Zsófi mindenekelőtt édesanya, aki sosem tenné ki a gyermekét olyan embernek, akinek indulatkezelési problémái vannak, még akkor sem, ha az illető mérgében „csak” tör-zúz a lakásban, belevág a falva és üvöltözik. Sosem akarna ilyen emberrel együtt élni, ésamikor a hosszú, szerelmes hónapok után eltűnt a szeméről a rózsaszínű köd, és szembesült Shane egyik dühkitörésévek, azonnal döntött: visszaadta a gyűrűt– magyarázta a hirtelen döntés hátterét egy másik ismerős, aki szerint nincs visszaút, Szabó Zsófi ugyanis a válása óta annyira megerősödött lelkileg, hogy bármennyire is nehéz, nem gyengül majd el Shane Tusup esetleges szép szavaitól.

Az ugyanis a barátok és az ismerősök szerint nem kérdéses, hogy az edző a követező időszakban mindent megtesz majd, hogy visszahódítsa a műsorvezetőt.

Indirekt/Blikk