2022.06.30
Pál
Kezdőlap Címlap Indul a ValóVilág 11. évada - jelentkezz, ne maradj csöves kukorica

Indul a ValóVilág 11. évada – jelentkezz, ne maradj csöves kukorica

Visszatér a magyar kereskedelmi televíziózás egyik legvitatottabb műsora, a Való Világ. Elkezdődött a jelentkezés a valóságshow 11. évadába.

Egy, az Instagrammon közétett posztból értesülhettek a műsor rajongói, hogy visszatér a Való Világ az RTL kínálatába. Ezzel együtt már a jelentkezés is elkezdődött.

Az elmúlt években – de beszélhetnénk már évtizedről is – rengeteg televíziós személyiséget adott az országnak a műsor. Néhányan a botrányaikról híresültek el – VV Aurelio például nemrég börtönbe került –, de ott van például Osváth Zsolt, aki sikeres influenszer, youtuber lett. S ki ne tudná, hogy ki az a Majka, aki mára sikeres műsorvezető a TV2-nél, zenekarával pedig egymás után hódítják meg a legnagyobb színpadokat.

Az ambiciózus fiataloknak tehát nagy lehetőség lehet a Való Világ 11. évada, de nagyon jól kell szerepelni a műsorban – és aztán azon kívül –, hogy egy villalakóból olyan népszerű sztár legyen, mint az említettek.

A tavalyi, 10. szériát VV Vivi nyerte meg, aki most egy promóvideóban fogalmazza meg, miért jó dolog jelentkezni a villába.

„Amióta megnyertem a ValóVilágot, bejártam az egész világot. Éltem Amerikában, buliztam igazi celebekkel Monacóban. Ha unatkozom, elmegyek Milánóba egy kávéra. Tudom, hogy te is erre az életre vágysz, úgyhogy jelentkezz, ne maradj csöves kukorica” – mondja a videóban VV Vivi.