2023.02.01
Ignác
Kezdőlap Címlap Így van most Szorcsik Viki agyvérzést kapott édesanyja

Így van most Szorcsik Viki agyvérzést kapott édesanyja

Borzalmas napokat él át Szorcsik Viktória. A színésznő édesanyjával pénteken mentő száguldott kórházba, miután az anyukája agyvérzést kapott.

Szorcsik Viktória édesanyja az életéért küzdött, a színésznő azonban a hét végén már jobb hírekkel szolgálhatott. Ám a Blikknek elmondta, hogy csak a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhető, hogy nem történt tragédia.

– Édesanyám sokkal jobban van. Azon múlt minden, hogy nagyon gyorsan kiértek a mentősök, akiknek ezúton is köszönöm a szakértelmüket és azt, hogy megmentették az anyukám életét. A szakszerű ellátásnak köszönhetően úgy tűnik, maradandó károsodás nélkül átvészeli az esetet – mondta el a Blikknek a Farm VIP szereplője,aki annyi időt tölt édesanyja mellett, amennyit csak tud. – Tud beszélni, mozgatni a végtagjait, ám még nem lélegezhettünk fel teljesen. Az orvosok szerint az elkövetkezendő öt-hat nap kritikus lesz, fel kell szívódnia a vérömlenynek, addig az intenzív osztályt sem hagyhatja el. Ez életem legborzalmasabb esztendeje, nem elég, hogy alig egy éve elveszítettem a testvéremet, a nemtelen támadások miatt most majdnem az édesanyámat is.

A színésznő úgy érzi, azért történt a baj, mert édesanyja nehezen birkózott meg azokkal a támadásokkal, amelyeket Viki a Farm VIP-es szereplése miatt kap. Sokan úgy vélik, a viselkedése bicskanyitogató, ő azonban nem így látja a helyzetet.

– Ha valóban olyan lennék, amilyennek a tévéműsorban látnak, a szüleim nem vették volna ennyire a szívükre az engem ért bántásokat. Ők viszont pontosan tudják, hogy nem vagyok rossz ember, csak őszinte, és nagy az igazságérzetem. Ráadásul a farmon szélsőséges körülmények között éltünk, ami nyilvánvalóan feszültségeket gerjeszt – fogalmazott Viki, aki fontosnak tartja leszögezni, hogy az elmúlt napokban rengeteg támogató üzenetet kapott. – Hálás vagyok mindenkinek, aki az együttérzéséről biztosított, és bízom benne, hogy a nézők átlátják majd, hogy mit miért tettem és mondtam a műsorban.