2023.06.06
Norbert, Cintia
Kezdőlap Címlap Betegen áll ma este színpadra a Sztárban sztár leszek versenyzője

Betegen áll ma este színpadra a Sztárban sztár leszek versenyzője

Nincs túl jó passzban a Sztárban sztár leszek! felfedezettje, Kaly Roland. A fiatal srác már az előző élő show-ban is küszködött a hangjával, ugyanis megfázott. Egyre inkább közeleg a döntő, és egyre nagyobb a tét, így a rosszulléte ellenére is bizonyítani szeretne ma. Elmesélte, hogy érzi magát jelenleg.

A Sztárban sztár leszek! idei évadában már nem egy balszerencsés fordulat következett be. Pápai Joci csapatából ugyanis már ketten szenvedtek balesetet egy táncpróba során. Először Kálóczi Rékát, majd Bari Lacit vitte el a mentő lábsérülés miatt, de csak az utóbbi folytathatta a versenyt, kizárólag járógipsszel.

Ezúttal nem sérülés, hanem betegség árnyékolta be az egyik énekes felkészülését. Kaly Roland csúnyán lebetegedett, amit Majka meg is jegyzett a legutóbbi élő adásban, viszont nem szerette volna sajnáltatni a mentoráltját.

A Top 5 versenyző ma este 2-2 produkcióval áll majd színpadra, Roland pedig arra is választ adott, hogy van most a rosszulléte után:

„Hála Istennek, időben léptünk, és sikerült kikezelni ezt a kis megfázást. Nem érzem még magam most sem százszázalékosnak. Sajnos nálam gyakran előfordul évszakváltásnál, hogy utolér valamilyen betegség. A héten nagyon sokat gyakoroltam és mindent megteszek, hogy sikerrel záruljon a vasárnap este” – mesélte a Borsnak a fiatal tehetség, aki ma Tom Jones egyik slágerét fogja énekelni.