2023.06.06
Norbert, Cintia
Kezdőlap Címlap Így kezdődhetett Kulcsár Edina és a rapper kapcsolata

Így kezdődhetett Kulcsár Edina és a rapper kapcsolata

Kulcsár Edina pár órája jelentette be, hogy újra rátalált a szerelem G.w.M, azaz Varga Márk személyében. Mint kiderült, már korábban is szerepeltek együtt a tévében.

Pár napja robbant a hír, miszerint hosszú hónapokon keresztül tartó próbálkozás után Kulcsár Edina és Csuti útjai végleg elválnak megromlott házasságuk miatt. A csinos modell azonban nagyon meglepte a követőit, amikor elmondta, Csutival már jó ideje nincsenek együtt, az ő szívét pedig egy zenész, G.w.M rabolta el.

„Nem akarok tovább bujkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseim és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni” – nyilatkozott Edina a közösségi oldalain. Nem sokat kellett várni, hogy megszólaljon újdonsült szerelme is, aki hozzátette:

„Ez a szerelem annyira intenzív, erős és őszinte, hogy elképzelni nem tudtam volna, hogy létezik ilyen. Az érdek és feltétel nélküli szerelem, őszinte megbecsülésen, és a felhőtlen boldogságra épül az egész. Lehet sárral dobálózni, lehet mondani bármit, de felesleges, mert az őszinte szerelem győzött, mindent vitt. A két dolog között telt el idő, szóval egyik oldalról sincs az, hogy egymás életében rondítottunk volna bele! Mindenkinek szívből kívánom hogy, átélhesse ezt a varázslatos érzést amit érzünk” – írta az előadó, aki nemrégiben otthagyta a családját és elköltözött. Azóta a szépségkirálynő egykori párja, Csuti is elmondta a Blikknek, hogy mit gondol erről az egészről:

Barátkoznom kell a gondolattal, igen, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni. Azt nem szeretném elmondani, mikor tudtam meg a dolgot, de úgy érzem, Edina nem mindig volt velem őszinte. Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami a házasságunkkal történt, és azért is – bár tudom, hogy ez az élet rendje –, amivel most szembesülnöm kellett. Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem – jegyezte meg.

Mint kiderült, tavaly novemberben már mutatkozott együtt Edina és Márk, csak akkoriban még senki nem gondolta volna, hogy ebből bármi komolyabb is lehet. Az RTL Reggeli műsorában beszéltek – az akkor még – munkakapcsolatukról, mivel az előadó egyik klipjében is szerepelt a két gyermekes anyuka. Az sem titok, hogy Edina énekesnőként is debütál majd, hiszen többször elmondta már a közösségiamédia-felületein, hogy hamarosan várható az új dal tőle, amelyen talán már hetek óta G.w.M-mel dolgoznak.

Indirekt/Blikk