KezdőlapSztárokÍgy készül a Karácsonyra Aradszky László özvegye

Így készül a Karácsonyra Aradszky László özvegye

Harmadik karácsonyát tölti férje nélkül a 2017 októberében elhunyt táncdalénekes, Aradszky László özvegye.

Harmadik karácsonyát tölti férje nélkül a 2017 októberében elhunyt táncdalénekes, Aradszky László özvegye.

Éva nagyon nehezen tette túl magát férje halálán, folyton csak sírt, sokáig mosolyogni is képtelen volt. A tragédiát végül pszichológus segítségével dolgozta fel, mostanra pedig úgy néz ki, hogy lelkileg megerősödött. Az özvegy a Borsnak mesélt arról, hogy készül az idei, Aradszky László halála óta a harmadik karácsonyra, amit gyermekeivel és unokáival fog tölteni.

Fotó: Facebook

– A középső unokámmal már a fát is feldíszítettük. A gyerekek mindenben a segítségemre vannak, szerencsére nem ellenkeznek, ha be akarom fogni őket a munkára– mondta lapnak Éva, hozzátéve: mostanra ismét tud őszintén mosolyogni, bár a férje még mindig nagyon hiányzik neki. – Szenteste a fiaméknál leszek, karácsony első napján ők jönnek hozzám, másnap pedig a menyem édesanyjával ünnepelek, úgyhogy nincs okom panaszra. Szerető családom és barátaim vannak, akik mindig mindenben mellettem állnak.

Éva állítja, meggyógyult a lelke, ismét hord színes ruhákat, piacra és tornázni jár a barátnőivel. Már az sem szomorítja el, ha meghallja valahol Aradszky László dalait – sőt, inkább örül neki. Persze tisztában van vele, hogy nem mindenkinek sikerül a gyászt ilyen „szerencsésen” feldolgoznia – példaként Koós János özvegyét említette, aki a mai napig bezárkózik, szerinte nem is nagyon beszél senkivel.

– A tragédia után nem sokkal fel is hívtam, hogy nyugodtan keressen, ha szüksége van rám vagy be­szélgetni szeretne, de azóta sem hívott. Neki, úgy látszik, több idő kell, de egy biztos: segítség nélkül nem lehet feldolgozni egy ilyen tragédiát – monta Éva.