2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Így csattant el az első csók a Money or Love-ban - videó

Így csattant el az első csók a Money or Love-ban – videó

A Money or Love mindenre elszánt párkeresői már jónéhány napja összezárva élnek a férfi és a női villában, viszont eddig még senkinek nem mélyült el annyira a kapcsolata. Úgy néz ki, megtört a jég, hiszen a mai részben már elcsattan az első csók is a műsorban.

Már lassan két hete, hogy elstartolt a TV2 vadiúj párkereső műsora, a Money or Love, ahol a konfliktusoktól kezdve, az érzéki és drámai pillanatokig szinte minden előfordult az adások során. A fiúk és a lány versenyzők külön villában laknak, viszont különféle feladatokban és randikon találkozhatnak egymással. Egyre többen kezdtek már összemelegedni a szerelemre vágyók közül, ám eddig még nem történt komolyabb dolog senkinél.

A mai epizód előzetese már másról árulkodik, ugyanis jól kivehető, hogy meglesz az a bizonyos első csók is, ráadásul azt is megmutatta a csatorna, hogy kik között csattan el. Aidan és Kitty már a kezdetektől jól kijöttek egymással, hamar egy hullámhosszra kerültek, így várható volt, hogy hamarosan komolyabb szintre emelik a kapcsolatukat. A videóból kiderült, hogy ők csókolóznak majd először.