2022.08.08
László
Kezdőlap Címlap Igencsak furcsán viselkedik Curtis a koncertjein - megdöbbentő videók

Igencsak furcsán viselkedik Curtis a koncertjein – megdöbbentő videók

Bombaként robbant a hír, miszerint Majka és zenésztársa, Curtis újra szakított: külön utakon folytatják tovább zenei pályafutásukat. Az újpesti rapper első saját koncertjei körül is voltak már botrányok, most pedig érdekes videók kerültek ki az internetre az egyik koncertjéről.

Ahogy azt a Blikk megírta július elején, Majka és Curtis munkakapcsolata megszakadt, Vilányban már egyedül is állt színpadra az ózdi rapper. Azóta úgy látszik nincs visszaút a kapcsolatukban. Egy stábtag a Blikk kérdésére azt is elmesélte, hogy hatalmas csalódás volt számukra, ahogy a Curtis viselkedett.

Most a közösségi médiát elárasztották a videók, amin a rapper látható a koncertje közben, ám igen furcsa a viselkedése. Nem nagyon megy a szöveg, mintha egy lassított felvételt hallanánk, akadozik a beszéde, nem megy úgy a rap, mint kéne. Ráadásul félbe is szakítja a koncertet, mert a dj-vel is összeveszett.

@enber0987 #balhé#foryou#curtis #miafasz #@curtis4kerofficial!#mise ♬ eredeti hang – 🎩👓Titkosember🕶️🧢

Nem mondunk nagyot azzal, ha úgy fogalmazunk, hogy nincs a topon. Ha ez nem lenne elég, van egy másik videó is, amin szintén furcsa, hogy akadozik a rapper nyelve, ami abszolút nem vall rá.

A hozzászólásokból ítélve ez a rajongóknak is feltűnt, hogy valami nincs rendben, egy szemtanú azt is kiírta, hogy ráadásul még a biztonsági őr is alig bírta a színpadról levonszolni.

@v.daniel44 #curtis #bemindenezve #fulldrogos❤️😃 #de#aze#szeretjuk ♬ eredeti hang – Dániel

– Én is ott voltam. Valóban nagyon lassú volt a tempó, részben igaza volt, csak hát a mód ahogy…..és nem volt playback. A végen viszont Curtist három biztonsági őr is alig bírta levenni a színpadról – írja egy szemtanú.

Indirekt/Blikk