KezdőlapCímlapHosszú idő után először szólalt meg Zámbó Jimmy első felesége

Hosszú idő után először szólalt meg Zámbó Jimmy első felesége

Zámbó Jimmy első feleségének még mindig az énekes az utolsó szerelme, halála óta nincs férfi az életében.

Csoma Vera és Zámbó Jimmy bátyjaik révén kisebb korukban ismerték meg egymást, majd évekkel később menthetetlenül egymásba szerettek. Megismerkedésükkor Vera 21 éves és kétgyermekes anya volt, Jimmy pedig a 18. életévében járt. A fiatal lány édesanyja pedig igencsak ellenezte a kapcsolatot, ám a szerelmesek megállíthatatlanok voltak, összeházasodtak, majd megszületett közös fiuk, Krisztián is.

A világon semmi sem gátolta őt. Egyből megszerette, és apjuk helyett apjuk volt a gyerekeimnek. Kivételes hozzáállása volt, mert ő egy kivételes ember volt. Hatalmas szerelemmel lángoltunk éveken át- nyilatkozta Vera a Story Magazinnak.

Majd évekkel később fordulatot vett a kapcsolatuk, ugyanis Jimmy életébe megérkezett Edit asszony. Ám az énekes nem akart elválni, hiába alapított új családot, még mindig ragaszkodott Verához.

Hiába alapított új családot, képtelen volt elengedni. Tovább szeretett engem, én meg őt. Képtelen voltam ellenállni neki, de nehéz volt, mert egyúttal a tulajdonának is tekintett. Sokszor mondtam neki, hogy vele maradok, nem válok el, ha végre dönt, és lezárja második kapcsolatát. Tizenhét évem telt el így… Egyszer döntött is, elköltözött és újra akarta kezdeni, de akkor már tudtam, hogy ez nem lenne jó nekem- tette hozzá Vera, aki szerint Jimmy nem tudott nemet mondani a nőknek.

A történtek után Vera vidékre költözött és keveset találkozott az énekessel. Jimmy utolsó napjaiban azonban telefonon beszélt első feleségével, ráadásul még vacsorázni is elhívta. A találkozóra aztán már nem kerülhetett sor.

Időnként vele álmodom. Egy évben egyszer biztosan. Érdekes, mert minden elhunyt szerettem, így ő is, él az álmomban. Egy család vagyunk, és boldogok. Talán ezzel üzeni nekem, hogy mind jól vannak odafenn, és a szeretet sosem szűnik meg- nyilatkozta Jimmy első felesége, akinek azóta sem jött új szerelem az életében.

Indirekt/Blikk