2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Horváth Éva bikinis tengerparti fotója mindent visz

Horváth Éva bikinis tengerparti fotója mindent visz

Elképesztően szexi fotóval örvendeztette meg követőit Horváth Éva. A csinos anyuka ezúttal bikiniben, a homokban pózolva mutatta meg tökéletes alakját.

Horváth Éva és családja egy ideje Balira költözött, ahol új életet kezdtek, ám Magyarországról sem feledkeztek el. Sőt, nagyon hiányoznak nekik bizonyos dolgok, amelyek kint nem elérhetőek: a modell elárulta, hogy az ételek közül mindenképpen a jó magyar kolbászt emelné ki. Az is kiderült, hogy Balin nem ünneplik a karácsonyt, így a meghitt hangulat miatt december végén egy időre elhagyták a Paradicsomot.

Az édesanya azonban nemrégiben arról számolt be, hogy ismét visszarepülnek a varázslatos szigetre. A család mostanra meg is érkezett Balira, Éva legújabb Instagramra feltöltött fotója alapján pedig már vissza is szoktak az ottani kerékvágásba.

A csinos modell ugyanis ezúttal egy szexi bikiniben mutatta meg formás alakját, nem is akárhol: a mesebeli tengerparton, a homokban fekve. A feltöltött képeken jól látszik, hogy Éva két gyermek után még mindig bomba formában van. A fotóhoz fűzött leírásban pedig elárulta követőinek, hogy minek köszönheti szinte hibátlan alakját.