KezdőlapCímlapHoppá: plasztikáztatta az arcát MÁZS

Hoppá: plasztikáztatta az arcát MÁZS

Férfiaktól szokatlan lépésre szánta el magát Mészáros Árpád Zsolt. Az Operettszínház művésze ugyanis szemhéjplasztikára vállalkozott. Eltávolíttatta a felesleges bőrszövetet, amely nemcsak a látásban akadályozta, de esztétikailag is zavaró lehetett. A színész gyorsan túlesett a műtéten, és egy videóban számolt be a tapasztalatairól, amit Instagram-oldalán is megosztott.

„Nagyon nehezen álltam neki egy ilyen műtétnek, féltem tőle, hogy milyen a beavatkozás és hogy milyen hátrányai lehetnek. Hátrányait nem élvezem, ámbár az előnyeit igen: azt mondják, hol van a régi Árpi, miért az öccsét küldtem el” – viccelődött a műtét után készült videóban. – A viccet félretéve, jobban látok, sokkal kényelmesebb, sokkal esztétikusabb.

A videóból az is kiderült, hogy MÁZS szemét lézerrel műtötték, ami a színész számára azért is volt fontos, mert ez lerövidítette a gyógyulási időt, hogy mielőbb visszatérhessen a színpadra.

– A szemgolyóm sem vérzett be, nálam a gyógyulás annyi volt, hogy nagyon viszketett, pedig én háklis vagyok mindenféle kozmetikai nyomkodásra. Nem mindegy, hány napra vonul vissza valaki a munkájából, nekem ez fantasztikus volt, hogy 1-2 nap után már nem is látszott semmi. (…) Nem volt forradás, vérzés vagy hegesedés – mesélt a műtét utáni időszakról Mészáros Árpád Zsolt.