2021.06.17
Laura, Alida
Kezdőlap Címlap Hoppá: Marozsán Erika 15 év után elvált férjétől

Hoppá: Marozsán Erika 15 év után elvált férjétől

A külföldön is sikeres magyar színésznő egy ideje már csak a lányával él.

Marozsán Erika egyike azon kevés magyar színésznőknek, akik külföldön is nagyon sikeresek. Németül szinte akcentus nélkül, angolul enyhe akcentussal beszél, 15 éve ingázik Magyarország, Németország és New York között. Olyan filmekben szerepelt, mint a Szomorú vasárnap, a Rokonok, Az ajtó vagy az Oscar-díjra jelölt One-Day Crossing (Egy nap története) című rövidfilm. Láthattuk a Terápia vagy az Álomhajó című sorozatokban.

Most kiderült, gyermeke apjával, az Amerikában elismert fotóssal, Hapák Péterrel már nem él együtt, egy ideje egyedülálló.

– A gyerekemnek most szüksége van az apukájára, aki a közelében van, másrészt nagyon jó iskolába jár. Most úgy érzem, az a legjobb döntés, ha maradunk New Yorkban – mondta a színésznő. – Tizenöt évig éltem a gyermekem édesapjával, a férjemmel… Egyáltalán nem volt könnyű. Azt hittem, amikor különmegyünk, könnyen belevetem majd magam egy új szerelembe, de egyáltalán nem látom még magam egy új kapcsolatban. Hagyom, hogy sodródjak, és néha pesszimistán, máskor optimistán várom, hogy egyszer csak jön egy férfi.

A gyönyörű színésznő a forgatások mellett is tele van tervekkel: belefogott a producerkedésbe, és filmtervével eljutott egy Oscar-díjas színésznőhöz, emellett Brooklynban magyar kávézót szeretne nyitni.

Indirekt/Femina