2022.06.25
Vilmos
Kezdőlap Címlap Hoppá: ezzel készülnek Ördög Nóráék a nyáron

Hoppá: ezzel készülnek Ördög Nóráék a nyáron

Ördög Nóra dupla, sőt, tripla örömhírt osztott meg a követőivel a közösségimédia-felületén. Elképesztő, mennyi mindent terveznek a családdal a közeljövőben.

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál április elején jelentették be, hogy a két balatonakarattyai kisboltjuk után hamarosan megnyitják az új Nekem a Balatont, méghozzá Balatonfüreden. Idén nyáron így már az Északi-partot is beveszi a Nánási család. Olyan nagy népszerűségnek örvendenek az üzleteik, hogy még a covid berobbanásának idején is rengetegen látogattak el hozzájuk.

Most egy újabb örömhírt jelentettek be, ugyanis az új boltjuk nyitása mellett egy séf is várja majd a vendégeket Akarattyán és Füreden. Nemrég részt vettek egy különleges családi fotózáson, mégpedig azért, mert duplán izgalmas időszak elé néznek. Vadiúj termékekkel jelentkeznek a rajongóik számára: innentől már az utazásaik ihlette természetes haj- és testápolócsalád első darabjai szintén elérhetőek. Nóri a részletekről bővebben az Instagram-posztjában számolt be:

„Nem tudom, hányszor lehet még leírni, hogy nagy dolgok vannak készülőben… De ez most ismét sokszorosan igaz! Egyrészt a Nekem a Balaton idén nyáron megérkezik Balatonfüredre, ami önmagában fantasztikus hír, és persze, mindemellett rengeteg izgalom és munka és kaland és őrület! Másrészt új, titokzatos séf érkezett a Csücsökbe, ami garancia, hogy minden eddiginél ízesebb lesz a nyarunk Balatonakarattyán – és persze, Füreden is” – kezdte mesélni, majd így folytatta:

„De nem csak gasztro-téren lépünk szintet: megérkezett a My kind, a ‘Nekem a’ család első olyan tagja, amely akár külföldi karriert is befuthat, és hamarosan nem csak a mi polcainkon találkozhattok vele, hanem a legnagyobb drogériákban is… Nagy örömmel mutatjuk be nektek a családunk utazásai ihlette természetes haj- és testápolócsalád első darabjait! Na, most mondjátok, hogy ez nem egy őrült izgalmas időszak már megint!!!” – írta a bejegyzése mellé.

Nóri mindezek mellett hamarosan óriási kaland elé néz, hiszen ismét elindul az Ázsia Expressz, amelynek újra ő lesz a műsorvezetője.

Indirekt/Blikk