KezdőlapCímlapHázvezetőnője talált rá a halott énekesre a fürdőkádban

Házvezetőnője talált rá a halott énekesre a fürdőkádban

Aaron Cartert egy fürdőkádban találta meg házvezetőnője, a sztár barátai pedig azt gyanítják, hogy kábítószer-túladagolás végzett vele.

34 évesen elhunyt Aaron Carter, akinek a holttestét a fürdőkádban találták meg. A rendőrök szombat délelőtt 11 órakor kapták a segélyhívást arról, hogy egy férfi belefulladt a kádba Lancasterben.

A legújabb hírek szerint a sztárra a házvezetőnője talált rá, aki annyira sikított, hogy Carter szomszédai mind hallották, ahogy azt kiabálja: „Meghalt, meghalt”.

A házvezetőnő szinte önkívületi állapotban értesítette a hatóságokat, akik 11 óra körül értek a helyszínre.

Carter menyasszonyát, Melanie Martint, a háza előtt zokogva fényképezték le. Bár már nem éltek együtt, közösen nevelték 11 éves kisfiukat. Carter bátyja, a Backstreet Boys tagja, Nick Carter pedig az Instagram-oldalán emlékezett meg a testvéréről, akivel némileg bonyolult kapcsolatuk volt.

„Összetört a szívem. Annak ellenére, hogy a testvéremmel bonyolult volt a kapcsolatunk, az iránta érzett szeretetem soha nem múlt el. Mindig is abban a reménybe kapaszkodtam, hogy egyszer majd egészséges úton akar járni, és végül megtalálja a segítséget, amire annyira szüksége volt. Néha valakit vagy valamit hibáztatni akarunk a veszteségért, de az igazság az, hogy itt a függőség és a mentális betegség az igazi gazember. Jobban fog hiányozni a bátyám, mint azt valaha bárki is tudná. Szeretlek, Chizz. Most végre megkaphatod azt a békét, amit itt a földön sosem találnál meg…. Szeretlek, kisöcsém” – olvasható Nick bejegyzésében.