2023.09.27
Adalbert
Kezdőlap Címlap Hazaengedték a kórházból VV Anettet, már otthon lábadozik

Hazaengedték a kórházból VV Anettet, már otthon lábadozik

Ilyen állapotban van jelenleg a botrányos teaszeánsz után.

Hazamehetett a kórházból VV Anett, aki mint ismert, barátnőjével, Sáfrány Emesével egy úgynevezett Ayahuasca szeánszon vettek részt július közepén.

A szeánsz azonban nagyon durvára sikerült, egyelőre nem is tudni mi történt pontosan de az biztos, hogy Anettet a siklósi erdőben, súlyos sérülésekkel találták meg. Kórházba került, ahol egy több órás műtétet hajtottak végre rajta az orvosok.

“Augusztus 2-án engedték ki a kórházból Anettet. Úgy tudom, az orvosok még egy utolsó röntgent készítettek, ami után úgy döntöttek, olyan szépen gyógyul, hogy hazamehet. Nem szeretett volna nagy felhajtást, csendben akart távozni a kórházból” – írta levelében a Blikk-nek egy olvasó, aki látta, amikor Anettet hazaengedik a kórházból.

A lap megkereste Anettet is, aki SMS-ben válaszolt.

“Igen, hazaengedtek. Anyukámnál vagyok! Olyan, mintha újra kislány lennék, anyu ápol. Nagyon jó dolgom van, újra átélem a gyerekkorom, nem magamra kell főznöm, takarítanom. Most mindent megcsinál helyettem! Nem volt ­rossz helyem a kórházban sem, nagyon lelkiismeretes, gondoskodó ápolók dolgoznak ott, ahol feküdtem! Hiányozni fognak, mert közel kerültek hozzám!” – írta.

Az információk alapján még további rehabilitációra lesz szüksége.