KezdőlapCímlapHarapnivaló ajándékkal lepte meg kedvesét Nádai Anikó

Harapnivaló ajándékkal lepte meg kedvesét Nádai Anikó

Ilyen tortát még senki nem látott, Nádai Anikó kitett magáért és nem akármilyen születésnapi bulit szervezett a párjának.

Nádai Anikó vőlegénye, Hajmásy Péter a napokban ünnepelte a születésnapját. A műsorvezető humoros videókkal köszöntötte fel kedvesét, később pedig együtt vacsoráztak, ahonnan közös fotót is posztoltak, amin Anikó gömbölyödő pocakja is látható. Hajmásy Péter 34. szülinapját tegnap egy hatalmas születésnapi bulival koronázták meg.

Úgy tűnik remek hangulat lehetett, több, mint 20-an gyűltek össze a nagy nap alkalmából. A kismama nem semmi tortát készíttetett párjának, ugyanis a kedvenc ételét, a pacalt formázták meg neki süteménynek. Valaki számára lehet visszataszító, de Péter nagyon örült neki. A különleges tortáról még videó is készült, amint éppen felvágásra kerül: a tetején két „erőspaprika” díszeleg.

Ma reggel ugyanolyan jó kedvvel folytatódott Anikóéknál a buli, mert a szülinapos Péter rengeteg kék lufival táncolt a lakásuk előtt a „happy birthday to you”-ra. Az biztos, hogy egyedülálló születésnapot tudhatott a magáénak!