KezdőlapCímlapAmerikában lazított Jolly és a kedvese

Amerikában lazított Jolly és a kedvese

Három hétig pihent és dolgozott a tengerentúlon Tarcsi Zoltán, azaz Jolly és kedvese, Szuperák Barbara.

Az énekes és szerelme közel egy hónapot töltöttek az Egyesült Államokban, ahol hétközben turistaként nézték meg a helyi látványosságokat, pénteken és szombaton pedig kint elő magyaroknak zenéltek.

– Nehéz volt átállni, nyolc óra az időeltolódás, így az első néhány nap azzal telt, hogy próbáltunk alkalmazkodni. Először Arizonában voltunk, majd jött Nevada, aztán Los Angeles és New York. Sokat utaztunk, sok mindent láttunk és nagyon jól éreztük magunkat. Megismerkedtünk zenészekkel és kint élő magyarokkal is. Mindenki nagyon kedves volt, még egy rádióműsorba is behívtak, ahol interjút adtam. Sajnos nem beszélek folyékonyan angolul, de ez nem is jelentett problémát, mivel magyarok készítették a kinti adást és az anyanyelvemen beszélhettem – újságolta Jolly, aki azt is elárulta, hogy jól jövedelmező-e külföldön zenélni.

– Szerintem anyagilag egyáltalán nem éri meg, de ez nem is erről szól – gondolkodott el.

– Ez inkább presztízskérdés, hogy elmondhatom magamról, a külföldön élő magyarok is kíváncsiak rám, ismernek, követik a pályafutásomat és ismerik a zenémet. Jó volt hallani, hogy még azt is tudják, hogy nemrég szerepeltünk a Farm VIP című műsorban, mert követnek minket. Az, hogy Amerikában is felléptem, egy plusz a karrieremben és ezúttal összekötöttük a kellemest a hasznossal, nyaraltunk, pihentünk, de közben azt csinálhattam, ami a legfontosabb számomra, az éneklés.

A zenész már harmadszor járt a tengerentúlon, s bár nagyon jól érezte magát, azt nem tudná elképzelni, hogy ott éljen.

– Már a második héten honvágyam volt. Kint nem is tudnék annyit fellépni, dolgozni, mint itthon, ezért nem opció, hogy ott éljünk. Már hívtak minket Kanadába és Ausztráliába is az ottani magyarok, minden alkalommal szívesen megyünk, de utána mindig jó hazatérni – ismerte el nevetve Jolly.

Indirekt/Blikk