KezdőlapCímlapHamarosan megszületik Freddie gyereke

Hamarosan megszületik Freddie gyereke

Nyolc hónapig titkolta Freddie, hogy hamarosan újra édesapa lesz!

Fehérvári Gábor Alfréd elárulta, újra édesapa lesz, hiszen hamarosan érkezik a fia. A Borsnak azt is elmondta, hogy már a 38. hétben jár Dóri, a kislánya, Léna pedig nagyon várja a testvérét.

Dóri nagyon jól viselte a várandósságot, s most nagyon nagy az izgalom, hiszen bármelyik pillanatban érkezhet a baba. A csodás időszakot fotókkal is megörökítették, gyönyörű képek készültek az édesanyjáról. A kisfiút Ármin Farkas névre keresztelik majd, ám valószínű, hogy a mindennapokban az első nevet használják majd.

Alfréd nagyon szeretné, ha ezúttal is apás szülés lenne, sőt, a köldökzsinórt is ő vágná el legszívesebben. Léna természetes úton jött a világra, s a szülők örülnének, ha most is így történne. A gyermeknevelésben maximális az egyetértés közöttük. Nagyon fontosnak tartják a közösen töltött minőségi időt. Engedékenynek tartják magukat, de bevallották, következetesen alkotnak szabályokat.

Fredddie szeretne kicsit visszavenni a tempóból, hogy minél több időt tudjon a családjára szánni, most pedig, hogy tényleg bármelyik pillanatban megérkezhet Ármin, folyamatos készültségre van szükség.