2024.02.22
Gerzson
Kezdőlap Címlap Hajdu Steve-ék felkészültek a spórolásra

Hajdu Steve-ék felkészültek a spórolásra

Hajdu Steve nem kertellt, megosztotta, hogy a rezsicsökkentés változás miatt a 20. házassági évfordulójukon nem volt nagy dínom-dánom, inkább az erre szánt összeget félretették a nehéz időkre.

A színész megosztotta, hogy bizony őt, és feleségét is nehezen érinti a kialakult helyzet, ami augusztus 1-vel hatályba is lépett, így a kormány már csak az átlag gáz-és áramellátást tudja csak finanszírozni, ezáltal pedig számos család került nehéz helyzetbe.

– Én nagy bulit szerettem volna csapni, de a feleségem azt mondta, hogy inkább tegyünk félre, hogy novemberben fel tudjuk csavarni a termosztátot 21 fokra, és majd akkor az lesz a buli. Borzasztó, ami majd ránk vár – hökkentette meg a nézőket Steve, aki elárulta, hogy a Balatonra szoktam menni nyaralni, hiszen szerinte az a legjobb hely.

A színészt eléggé nyomasztja ez a helyzet, ráadásul a szeretett munkahelye, a színház is veszélybe került, mert ha megemelik a jegyárakat, akkor lesz-e egyáltalán olyan néző, aki elmegy az előadásokra.

– Piaci áron vásárolták eddig is az áramot és a gázt a színházak, de ha ez ott csapódik majd le, hogy a jegyárakat fel kell majd emelni, akkor vajon a néző erre fog majd költeni?