2023.12.09
Natália
Kezdőlap Címlap Hajdú Péternek fogyókúráznia kell az esküvőhöz

Hajdú Péternek fogyókúráznia kell az esküvőhöz

Hajdú Péter elárulta, hogy fontos dolgot kell tennie az esküvője előtt: szeretné, ha formába lendülne. A tévés és menyasszonya, Láng Eszter az elmúlt időszakban már többször is elhalasztották az esküvőjüket.

Először Láng Eszter volt az, aki szeretett volna tökéletesen kinézni a menyasszonyi ruhájában, de most Hajdú Péter is úgy érezte, nem mindegy neki, hogy néz ki a nagy napon. A tévés szeretné, ha jövő tavasszal már kimondhatnák a boldogító igent.

„Eszter elérte a célt, amit kitűzött maga elé, de most nálam van egy kis probléma az alakommal. Az a helyzet, hogy muszáj lesz formába lendülnöm, hiszen nem szeretnék a nádszálkarcsú és gyönyörű Eszter mellett úgy állni Isten, az anyakönyvvezető és a násznép színe elé, mint egy zsák krumpli. Persze, ez a hasonlat egy picit túlzás, de tény, hogy nagyjából hat kilótól kellene megszabadulnom ahhoz, hogy tökéletesen érezzem magam a bőrömben. Szóval most miattam csúszik az esküvő” – mondta Hajdú Péter a Ripostnak.

A műsorvezető elárulta, mostanában diétázik, és egyelőre tartja a súlyát, de a nyaralások alatt nehéz dolga van a fogyással, ugyanis rengeteg jó étel kerül az útjába. Hozzátette: a célja, hogy többet mozogjon.