2023.02.01
Ignác
Kezdőlap Címlap Gyász: elhunyt a Nicsak, ki beszél? filmek női főszereplője

Gyász: elhunyt a Nicsak, ki beszél? filmek női főszereplője

Meghalt Kirstie Alley, a Nicsak, ki beszél? című klasszikus filmek és sok egyéb remek vígjáték és sorozat kétszeres Emmy-díjas sztárja. 71 éves volt.

„Szomorúan tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk elhunyt a rákkal vívott küzdelem után, amit csak nemrég fedeztek fel” – írták a gyermekei a Twitteren hétfő este.

A halála előtt a legközelebbi családtagjai vették körül a színésznőt, aki nagy erővel küzdött mindvégig. Gyermekei azt írták: amilyen hihetetlen volt a képernyőkön, olyan csodálatos anya és nagymama is volt.

„Édesanyánk életöröme és szenvedélye az élet, a gyermekei, unokái és számos állata iránt, nem is beszélve az alkotás örök öröméről, páratlan volt, és arra inspirált minket, hogy a lehető legteljesebben éljük az életet, ahogy ő is tette. Köszönjük a szeretetüket és imáikat, és kérjük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket ebben a nehéz időszakban” – fejezték be a közleményt a színésznő gyermekei.

A Nicsak, ki beszél? – filmek másik sztárja, John Travolta az Instagram-oldalán búcsúztatta szeretett barátját:

„Kristie-vel volt az egyik legkülönlegesebb kapcsolatom egész életemben” – írta a sztár, aki megható sorokkal vett végső búcsút régi barátjától:

Szeretlek, Kirstie. Tudom, hogy még találkozni fogunk – búcsúzott John Travolta.

A sztár egy másik ikonikus filmpartnere, Olivia Newton-John is elhunyt a közelmúltban, ami szintén nagyon megviselte Travoltát, aki azt megelőzően a feleségét is elvesztette.