KezdőlapCímlapGólyahír: második babáját várja VV Gigi

Gólyahír: második babáját várja VV Gigi

Kisbabát vár Rácz Ildikó Gigi! A ValóVilág negyedik szériájának versenyzője az Instagram-oldalán jelentette be az örömhírt, miszerint kislánya után férjével újabb taggal bővül a családjuk.

Gigi 2019 májusában adott életet Pankának, akinek most kistestvére lesz. A hírt egy pár fekete-rózsaszín kiscipővel közölte, könnyen lehet tehát, hogy ismét kislányt vár.

Az örömhírhez több híresség is gratulált, köztük Gigi bátyja, Young G Béci és felesége, Norina is.

Ahogy azt nemrégiben a Blikk megírta, Gigi jelenleg jógaoktatóként dolgozik, testvérével, Bécivel pedig még mindig nagyon jó a kapcsolatuk.

– Sok minden változott akkor az életünkben, én akkor váltam el a nagyobbik lányom édesanyjától. Akkor volt közel két év, amikor nem beszéltünk, de nagyon hiányzott. Úgy békültünk ki, hogy nem akartam megmagyarázni, nem volt értelme beszélni róla. Egyre jobban nyitunk egymás felé, egyre többet beszélünk a problémákról is, és nem is kérdés, hogyha baj van, ott vagyunk egymásnak. Teljesen más, amikor gyerekek nélkül tudunk találkozni például, olyankor sokkal mélyebben tudunk beszélgetni – mondta el nemrégiben lapunknak Béci.