2023.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Gólyahír: Kulcsár Edina babát vár G.w.M.-től

Gólyahír: Kulcsár Edina babát vár G.w.M.-től

Egyre komolyabb Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M. kapcsolata, hiszen mint megtudtuk, a sztárpár közös gyermekük születését várja!

Hatalmas port kavart, amikor az év elején kiderült, hogy a korábbi szépségkirálynő válik két gyermeke édesapjától, Csutitól, és a szintén családos rapperrel alkot egy párt. A szerelmeseket rengetegen támadták a kapcsolatuk miatt, ám ők nem foglalkoztak a sok rosszakaróval. Élvezték, hogy tönkrement házasságaik után egymás mellett megtalálták a boldogságot. Azóta már össze is költöztek, velük élnek Edina gyerekei is, de Medox és Nina hetente az édesapjuknál is több napot töltenek.

A rajongók azóta is azt találgatták, vajon mikor lesz közös babájuk. A pár eleinte azt mondta, nem tervezik a családalapítást, hiszen az előző kapcsolataikból mindkettőjüknek két-két kisgyermeke van, ám pár hónapja Edina az egyik követője kérdésére elárulta, a párjával mindketten szeretnének gyermeket.

„Nagyon szeretjük egymást, és azt gondolom, ha két ember ennyire szereti egymást, akkor mindent szeretnének megvalósítani az életben. Igen, tervezünk gyermeket is” – írta a modell.

Nos, úgy tűnik, elérkezett az ideje annak, hogy a szerelmesek nyolc hónap együttlét után családot alapítsanak. Információink szerint ugyanis Kulcsár Edina babát vár. Úgy tudjuk, a Dancing with the Stars – amelyben a modell is szerepet kapott – versenyzőinek júliusi leleplezésekor még nem tudta, hogy várandós.

Információink szerint Edina az egyik táncpróba közben lett rosszul, ami miatt orvoshoz fordult, ott pedig egyből kiderült, hogy állapotos. Ő és a rapper is repdesnek a boldogságtól. Erre utalhatott Edina augusztus 14-i posztjai is, hiszen egy szerelmes képet osztott meg párjával, amelyhez azt írta:

A legjobb dolgok a legváratlanabb helyzetekben kopogtatnak be hozzánk.