2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Gáspár Bea leleplezése: Zsoltinak nem is szlovák a felesége

Gáspár Bea leleplezése: Zsoltinak nem is szlovák a felesége

Több évtizedes titokról rántotta le a leplet Gáspár Bea: elárulta, hogy a sógora hosszú ideje hazudik felesége származásáról. Gáspár Zsolti 1996-ban vette feleségül kedvesét, Rácz Judit Filoménát, akiről az ifjabb Gáspár fivér mindig azt állította, hogy szlovák származású, és hogy kapcsolatuk elején ez problémát jelentett, mert közös nyelv hiányában nem értették egymást. Bea asszony viszont most az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban elárulta, hogy Zsolti története közönséges mese, Filoména ugyanis magyar!

– Zsoltiékról tudnék rosszat is mondani, de inkább csak a feleségéről, mert ő nem szimpatizál velem – mondta a műsorban Bea, akitől Hajdú megkérdezte, hogy a sógornője honnan származik.

– Dehogy szlovák! Van az, hogy az ember mond valamit, meg van az igazság – magyarázta az adásban Bea asszony.

A Blikk megkereste Beát, aki tisztázta a dolgot.

– Nem mi találtuk ki ezt az egészet, a sógornőm tényleg nem szlovák. Az anyja most is négy háznyira lakik, a két testvére is itt él a faluban. Ide járt iskolába is, gyerekkorunk óta ismerjük egymást – magyarázta.

– Az egész egy hatalmas átverés, aminek meg is van az oka: a Gáspár család és a sógornőm famíliája szegről-végről rokonságban áll egymással. A sógornőmről még annyit azért elmondok, hogy ha valakinek pénze és hatalma is van, az megmutatja az igazi arcát. Engem utál, mert nem vagyok hajlandó úgy táncolni, ahogy ő fütyül, nem hódolok be neki. Szerintem nagy részben az ő hibája, hogy Zsolti és Győző rosszban vannak és nem tudnak kibékülni.

A Blikk birtokába jutott a nógrádmegyeri Mikszáth Kálmán Általános Iskola naplójának részlete, amelyben Rácz Judit Filoména tanulóként van feltüntetve, születési helyeként pedig Salgótarján szerepel, sőt, édesapja munkahelye Budapesten volt. Zsolti egyébként ugyanebben az iskolában végzett.

Ezek alapján jogosan merül fel a kérdés, hogy Zsolti miért állítja közel három évtizede azt, hogy a felesége szlovák származású, holott már együtt jártak általános iskolába is? Zsolti korábban lapunknak azt mondta, hogy feleségét édesapja nézte ki neki egy szlovákiai útján, ám mint kiderült, ez sem igaz. Ezzel szemben információnk szerint igaz, amire Bea asszony utalt, hogy Zsolti és a felesége rokonok: távoli unokatestvérei egymásnak, ám ez nem érdekelte őket, fiatalon olyan szerelmesek lettek egymásba, hogy semmi sem akadályozhatta meg őket abban, hogy egybekeljenek. Bár néhány évvel később elváltak, és hivatalosan azóta sem házasodtak össze, Zsolti nagy lagzit tervezett idén őszre, de a lakodalom végül elmaradt.

A Blikk megkereste Gáspár Zsoltit is, aki szűkszavúan kommentálta Bea szavait.

– Bea hazudott, nem igaz amit mondott. Inkább foglalkozzon a főzésével, és a fakanalat fogja a kezébe – mondta Zsolti.

Indirekt/Blikk