2023.09.26
Jusztina
Kezdőlap Címlap Fodor Zsóka döntött: Schmuck Andor örökli majd a vagyonát

Fodor Zsóka döntött: Schmuck Andor örökli majd a vagyonát

Bár a közel 80 éves színésznő nem küzd egészségügyi problémákkal, mégsem akar sokáig élni. Nincs senkije, a vagyonát pedig a „fogadott fia” örökli majd.

Zsóka édesanyja az utolsó fél évét a szoba fogságában töltötte, úgy érezte, számára ez egy börtön volt. Mivel a színésznőnek nincs családja, nem akar százéves lenni, hiszen nem tud kire támaszkodni, így addig szeretne élni, míg képes ellátni saját magát.

Borsnak elárulta, mivel neki nincs sem gyermeke, sem férje, így csak arra számíthat, hogy a pénzéért ellátják majd. Schmuck Andor, akivel anya-fia kapcsolatot ápol, közel áll a szívéhez, amikor csak tudnak találkoznak, sőt ,Zsóka neki köszönheti élete legszebb pillanatait. Ezeket soha nem felejti el, és ha meghal, a politikusra száll majd a színésznő vagyona, amit írásban is rögzítettek.

„Amikor jön és úgy érzi, szeretne velem időt tölteni, boldog vagyok, de nem erőltetem rá magamat. Neki köszönhetem életem legszebb pillanatait, mert tőle kaptam önzetlenül a legtöbbet. Én ezt soha, amíg élek, el nem felejtem, és ami marad utánam, az az övé, ezt írásba is adtuk” – mondte a lapnak a színésznő, aki azt is elárulta, hogy Andor vetette fel az ötletet, a megállapodásukat pedig közjegyző által is hitelesítették.