2022.05.26
Evelin, Fülöp
Kezdőlap Címlap Fiatalabb nőért hagyta el a családját a magyar zenész

Fiatalabb nőért hagyta el a családját a magyar zenész

Elköltözött a családjától a Kowalszky meg a Vega frontembere, Balázs „Kowalszky” Gyula. A pár eddig látszólag boldog házasságban élt, azonban egyik pillanatról a másikra minden megváltozott, a frontember pedig elköltözött otthonról: feleségét és négy gyermekét hagyta el.

A felek a Borsnak nyilatkoztak a különválásukról, az esetet pedig az teszi igazán érhetetlenné, hogy Kowa nemrégiben még arról beszélt, mennyire jól megvannak a párjával, milyen szép családi közösséget építettek fel, s büszke rá, hogy a gyermekeiket is ebben a szeretetben nevelik.

Kowa a feleségét 2001 óta ismeri, 2003-ban házasodtak össze, négy gyermeket, három fiút és egy lányt neveltek eddig közösen. A gyerekek 16, 12, 9 és 6 évesek.

A zenész és felesége házasságának megromlásáról a Bors számolt be, akik meg is keresték Kowát. A frontember a lap megkeresésére elmondta, hogy vannak a családjában megoldásra váró problémák. “Gyerekeimre való tekintettel még nem publikus az információ, de elindultak bizonyos folyamatok” – mondta, majd így folytatta: “Elismerem: problémáink vannak, és nem állhatunk sokszor a dolgok útjába, de részletkérdés, hogy van-e harmadik fél.”

A lap megkereste a zenész feleségét, Valériát is, aki megerősítette, hogy tényleg komoly problémákkal küzdenek, s azt is elárulta Kowa el is költözött már otthonról, így ő most egyedül maradt a négy közös gyermekükkel, továbbá azt is elárulta, hogy egy másik nő miatt távozott a családfő.

“Egy 25 éves, 2 gyerekes lányt választott helyettem. Szomorú ez a történet.” – mondta, illetve hozzátette, a férje nagyon szélsőségesen tud viselkedni, arra pedig nem tudott választ adni, van-e még esély arra, hogy megjavítsák a kapcsolatukat.

“Nagyon el vagyok keseredve, mert a semmiből építettük fel ezt a csodát! Mi a zenekar kezdete óta ismerjük egymást, én nem rajongtam soha a rockzenész-életért. Kowa régi zenekarát, a Black Out-ot sem szerettem igazán soha. A „régi Kowa” még vonattal járt le hozzám udvarolni “– vallotta be Valéria a lap kérdésre, illetve arról is beszélt, nagyon el van keseredve, de azt is elmondta, nem akarja bántani a férjét, mert Kowa valahol még mindig az élete része.