2021.10.24
Salamon
Kezdőlap Címlap Feladta a Survivort az egyik legkeményebb játékos: felemésztette a gyász

Feladta a Survivort az egyik legkeményebb játékos: felemésztette a gyász

Fivére elvesztése és a gyász hiánya megtörte a Survivor játékosát, Szilvási Tibit, aki közel három hét után távozott az RTL Klub túlélőshow-jából.

A versenyző a kiutazása után tudta meg, hogy szeretett bátyja elhunyt.

– Voltak, akik támadtak, amiért nem jöttem vissza azonnal. Persze, sokan nem tudják, hogy a vírus miatt hetekbe telt volna, mire hazajutok, illetve még karantén is várt volna rám – kezdte lapunknak Tibi.

– Két lehetőség volt előttem az esetleges hazautazásig: vagy kivárom egyedül a szálláson, vagy folytatom a megmérettetést. Lehetőséget kaptam, hogy beszéljek a szüleimmel, akik abban támogattak, hogy ne maradjak egyedül gondolataimmal és fájdalmammal, hanem folytassam a játékot. Rendszeresen támogatok rászoruló családokat és beteg gyerekeket, győzni szerettem volna, a nyereményt pedig jótékony célra akartam felajánlani, de végül máshogy alakult – folytatta Tibi.

– Hiába próbáltam erős maradni, éjjel nem tudtam aludni, láttam a szemeim előtt a szüleimet, ahogy sírnak, rettenetesen aggódtam értük. Minden pillanatban rettegtem, hogy bármi történhet velük és én nem érek haza időben. Végül ez az aggodalom és fájdalom lelkileg megtört, melyet később már fizikálisan is éreztem, ezért éltem a Joe által felajánlott hazautazás lehetőségével és elhagytam a szigetet. A szüleimnek nagyobb szüksége volt rám mint valaha, nekem pedig rájuk – ismerte el.

Indirekt/Blikk