2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Címlap Fekete Dávid felesége jövő év elején akar válni

Fekete Dávid felesége jövő év elején akar válni

Új párja, Márk oldalán szeretné folytatni az életét Fekete Dávid neje, Regina, ehhez pedig kénytelen lezárni a múltat. Bár a több mint százmillió forintos csalás elkövetésével gyanúsított énekessel rég megromlott a kapcsolatuk, a válásuk még nem zajlott le. Dávid fél éve börtönben ül, ami jelentősen lassítja a bontóperüket, Regina hosszú ideje az első tárgyalás dátumára vár.

– Még nincs fix időpont, szeretném, ha a jövő év elején sor kerülne rá – mondta röviden a Blikknek Regina, akinek ikrei születtek az egykori megasztárostól. Egy előző kapcsolatából született a legidősebb gyermeke, és új párjának, Márknak is van egy lánya.

– Ebben a jogi procedúrában is nagy erőt kapok Márktól, mindenben támogat, hihetetlen szeretettel vesz körül bennünket. Azt hiszem, ezt az érzést még soha nem éreztem, amit most. (…) A zajló büntetőügy kimenetelétől függetlenül az ügyvédemmel, dr. Pikali Petrával együtt arra törekszünk, hogy a továbbiakban Dávid ugyanúgy részese lehessen a gyermekei életének, mint ahogy eddig is, mert egyébként kiváló apa, imádja a gyermekeinket. Márknak is van már egy kislánya az előző kapcsolatából, így amikor ő is velünk van, akkor egy szép nagy család vagyunk – mesélte Regina a reflektoronline.hu-nak, s azt is elárulta, szeretnének Márkkal összeköltözni.