2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Ezzel a fotóval köszöntötte fel L.L. Junior a kislányát a második születésnapján

Ezzel a fotóval köszöntötte fel L.L. Junior a kislányát a második születésnapján

L.L Junior egy elbűvölő fotót tett közzé, amelyen kislányával látható. Az előadó egyszerűen imádja a kis Lilit, látszik rajta, hogy elolvad legkisebb csemetéje minden lépésétől.

Elképesztően aranyos fotót töltött fel L.L Junior az Instagram oldalára, amelyen épp kislányával készít egy közös szelfit. Lili még csak két éves, de úgy tűnik, már tökéletesen megy neki a pózolás. A gyönyörű kislányról nehéz eldönteni, hogy híres apukájára vagy édesanyjára hasonlít jobban.

“Isten éltessen drága gyémántos szépséges Királynőm 2. Születésnapod alkalmából!” – írta a zenész.

Nemrég derült ki, miszerint L.L Junior és Lili anyukája, Kinga külön utakon folytatják. Noha mindent megpróbáltak megtenni azért, hogy megmentsék a házasságukat, sajnos hiába küzdöttek. Az viszont biztos, hogy mindig kislányuk érdekeit tartják majd szem előtt, hogy Lili minél kevesebbet érzékelhessen a szomorú folyamatból.

Junior korábban elmondta, hogy egyelőre még nem áll készen egy új kapcsolatra, hiszen a gyermekeire szeretne koncentrálni szabadidejében. A népszerű énekest azonban azóta már többször is látták az egykori X- faktoros Dárdai Blankával, ám állításuk szerint csak munkakapcsolat van közöttük. A fotók alapján azonban ez egyáltalán nem vehető biztosra, ugyanis úgy tűnik imádnak együtt programozni.