KezdőlapCímlapEzt mondta 20 évvel fiatalabb párjáról Harsányi Levente

Ezt mondta 20 évvel fiatalabb párjáról Harsányi Levente

Mint megírtuk, nemrég újra rátalált a szerelem Harsányi Leventére. A rádiós három hónap után mutatta be a gyerekeinek a kedvesét, most pedig egy közös nyaraláson is részt vettek.

Kiderült, hogy a vakáción Harsányi Levente két gyermeke és Lara kislánya is ott volt. A pár az olaszországi Jesolo városába utazott a gyerekekkel. Kiderült, hogy az utazás fantasztikusra sikerült.

„Megerősödött a szerelmem! Ennyi időt még nem töltöttünk így együtt öten, de szerencsére nagyon jól sikerült. Úgy gondolom, egy nyaralás alatt minden kiderül a másikról, hogyan tudja megoldani a felmerülő problémákat, mennyire türelmes és a többi. Ezt úgy ugrottuk meg a kicsimmel, Larával, hogy ott voltak a gyerekeink is! Nagy egymásra találás volt ez a nyaralás” – mesélte a HOT! Magazinnak Harsányi Levente.

Harsányi Levente egyébként úgy érzi, hogy az új párja mellett türelmesebb lett, valamint fontos szerepet játszik a párkapcsolatukban a humor, de a komoly helyzeteket is a helyükön tudják kezelni.

A műsorvezető úgy érzi, hogy Lara az igazi számára.

„A következő nagy lépés majd tőlem lesz a szerelmem, Lara irányába, de még ő sem tudja, mert meglepetés lesz. Ha minden jól alakul, akkor még idén megtörténik ez” – vallotta be Harsányi Levente.

Ilyen nőt kívánok mindenkinek, de ő már az enyém – tette hozzá a rádiós.