KezdőlapCímlapBudapesten tűnt el az iraki válogatott focista

Budapesten tűnt el az iraki válogatott focista

A svéd útlevéllel rendelkező iraki futballista tíz nappal ezelőtt írta alá szerződését a horvát élvonalbeli csapattal. Szombaton Horvátországból Budapestre utazott, hogy a szükséges iratokat magával vigye új klubjához, ám azóta nem találják. A rendőrség, a családja és a klubja is nagy erőkkel keresi őt.

A rendelkezésre álló adatok szerint Abdullah Hameed Talal augusztus 21-t követően XIII. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik.

Abdullah Hameed Talal körülbelül 171 centiméter magas, rövid fekete hajú, barna bőrű.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Abdullah Hameed Talal tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon – írta a rendőrség közleményében.

A játékos utoljára hétfőn a reggeli órákban beszélt az ügynökével. A csakfoci.hu úgy tudja, akkor azt mondta neki, „éppen pakol és indul horvátországi Velika Goricába (magyarul Nagygorica), hogy a klub délutáni edzésére odaérjen”. Azóta viszont nyoma veszett.

„Az eltűnést bejelentették a magyar rendőrségen, a család és a HNK Gorica kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Hameedről, jelentkezzen a legközelebbi rendőrkapitányságon vagy a klubnál. A játékos egy fehér színű, svéd rendszámú Porsche Taycant vezet” – közölte a HNK Gorica.

A lap emlékeztetett, Hameed Abdullah Talal legutóbb a ZTE második csapatához tartott, ám itthon a TFSE és az Internationale CDF csapatában is játszott, mint ahogy Irakban, Svédországban, Ausztriában és Szlovéniában is futballozott korábban.