KezdőlapCímlapEzért marad el Megyeri Csilla esküvője

Ezért marad el Megyeri Csilla esküvője

Egyelőre biztosan nem tervezi az összeházasodást Megyeri Csilla és a párja, Zsolti. Az RTL sztárja azt is elmondta, miért nem vágynak esküvőre.

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt már több mint 10 éve alkotnak egy párt, így sokakban felmerült már a kérdés, hogy mikor lesz az esküvőjük, illetve terveznek-e közös gyermeket. Az influenszer és kedvese nemrégiben elköltöztek egy nagyobb és tágasabb lakásba, hiszen nem titkolt céljuk majd a családalapítás.

Az érték, ami még hiányzik az életemből és nagyon vágyok rá, az a gyerek. Igazából több, mint érték, mondhatni, hogy az élet értelme – vallotta be pár hete.

A Nyerő Páros első helyét is elhozó Csilláék korábban esküvő fotózáson is részt vettek, valamint a barna szépséget nem egyszer fotózták már menyasszonyi ruhában. A legutóbbiról a minap megosztott egy képet, amely kapcsán sorra érkeztek a gratulációk hozzá, így tiszta vizet öntött a pohárba azzal kapcsolatban, lesz-e esküvőjük, illetve, ha igen, mikor.

„Ez csak egy régebbi esküvői fotózás volt, már a sokadik egyébként, és megosztottam a posztjukat. De már volt, aki gratulált is, jót nevettem, de szó sincs esküvőről. Én nem szoktam utalgatni, ha arról lenne szó, biztos mindenki tudná. Bár el vagyunk jegyezve, de köztünk nagyon jól működik ez a ’véd- és dacszövetség’, szóval mi papírok nélkül is jól elvagyunk vagy éppen nem vagyunk jól el, de az más kérdés” – szögezte le és hozzátette, ő nem az a tipikus nő, akinek minden vágya egy esküvő.

„Mivel Zsolti se az a típus, aki erőlteti, nekem ez a téma nem olyan fontos. Nyilván, ha a párom olyan lenne, aki azt mondja, hogy márpedig a feleségem leszel és ez egy nagyon fontos momentuma kell, hogy legyen az életünknek, akkor már biztos lett volna esküvőnk. Igazából nem tudom, lehet, lesz egyszer egy jó nagy buli, egy ilyen kétnapos. Arról biztos beszélnének sokan. De annyi minden más van az életünkben, hogy most így jól vagyunk, majd lehet egyszer, X idő után vagy gyerekek után úgy döntünk, hogy csinálunk egy lagzit, de egyelőre nem fontos” – magyarázta meg a miérteket, majd bevallotta, hogy egy-egy ilyen fotózás során megjön a kedve ahhoz, hogy nagy lagzit csapjanak.

„Sokszor tényleg olyan ezeknek a fotózásoknak a hangulata, mint egy komplett esküvő, már mondtam is a Zsoltinak egyszer, hogy akár simán meg is lehetne tartani egy ilyen alkalommal. De az ember egy kis időre kedvet kap, aztán elmúlik. Nyilván nem ezen a papíron fog múlni, hogy együtt vagyunk-e. Olyat viszont nem szeretnék, hogy besétálunk a hivatalba és akkor gyorsan két tanúval összeházasodunk. Tehát ha lesz, akkor tényleg egy igazi nagy bulit csinálunk a barátainknak” – hangsúlyozta a Ripostnak Csilla.