2022.06.30
Pál
Kezdőlap Címlap Ennél kisebb bikinit már nem tudott volna felvenni Vajna Timi

Ennél kisebb bikinit már nem tudott volna felvenni Vajna Timi

Vajna Tímea garantáltan felforrósítja a hétvégét! Vadító bikiniben pózolt a tengerparton, szinte teljesen kilátszódtak a mellei.

Vajna Tímea többször bebizonyította már, hogy milyen csinos alakja van. Az utóbbi időben egyre aktívabb a közösségimédia-oldalain, ahova sokszor extrém szerelésekben tölt fel képeket. Mint ismert, már egy ideje Amerikában lakik, legutóbb pedig sikeresen teljesítette az állampolgársági vizsgát, így amerikai állampolgár lett belőle.

Pár napja a vőlegénye, Zoltán is kiutazott hozzá, hogy minőségi időt tudjanak együtt tölteni. Timi annyira megfeledkezett magáról a nagy örömében, hogy rögtön szabályt is szegett a szerelme mellett: kikapcsolt biztonsági övvel, egy kabrió anyósülésén felállva filmezte a kiruccanásukat.

Ezúttal a csinos modell ismét egy dögös fotóval jelentkezett az Instagram-oldalán, melyen a tengerparton napozott, és mindössze egy mini bikinit viselt, formás idomait alig takarta egy kis anyagdarab. 24 óráig elérhető történetében szintén szexi tartalmat tett közzé, csak éppen a fenekére helyezte a hangsúlyt: piros latex nadrágban csapott rá a hátsójára, ezzel megmutatva, milyen feszes.