2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Elszabadultak az indulatok a Farm VIP-ben: "Legszívesebben Alfrédnak a végbelén keresztül húznám...

Elszabadultak az indulatok a Farm VIP-ben: “Legszívesebben Alfrédnak a végbelén keresztül húznám ki a szívét”

Szabyest nem tartja magában, mire gondol, ami a szívén, az a száján. Így történt ez legutóbb is, amikor Hadas Alfréd, a TV2 sztárja miatt borult ki.

Hadas Alfrédot sem kell félteni, hiszen a Farm VIP-ben törni-zúzni kezdett a szereplő. Ennek pedig a csapata itta meg a levét.

Történt ugyanis, hogy amikor az adásban Jonny és Lakatos Levente visszament a csapathoz, a Tények szerint egy rosszt hírt is át kellett adni. Levente csak úgy emlegette a dolgot, mint a “pohárügy”. A büntetés: Alfréd rontom-bontom viselkedése miatt a pirosaktól csak két pohárral tértek vissza a fiúk.

Mi is történt valójában? Hadas Alfréd korábban, amikor látta, hogy a sárga mezes csapat mindent elvitt, ripityára törte a poharaikat. Ezzel kapcsolatban pedig csak annyit mondott, hogy tett, amit tett, ő nem egy indulatos személyiség.

Szabyest ezen kibukott, és így jellemezte a sztorit: „Istenem, de nyomorult!”

“Az, hogy valakinek a tulajdonához úgy nyúlnak hozzá, hogy gyakorlatilag kárt tesznek benne, szerintem a legprimitívebb dolog. Legszívesebben Alfrédnak a végbelén keresztül húznám ki a szívét, annyira feldühített engem” – háborgott a fiatal énekes.