2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Először mutatta meg kedvesét az RTL leszbikus sztárja

Először mutatta meg kedvesét az RTL leszbikus sztárja

Az RTL sztárja kamerák előtt, egy címlapfotózáson rántotta le a leplet arról, hogy ismét elrabolta valaki a szívét. A barátnőjével való kapcsolatáról is elárult néhány részletet.

Szomjas Jennifer – ismertebb nevén: Lady Szomjas – a TikTokon futott be először, ugyanis több mint 600 ezer követővel rendelkezik. 2021-ben az a megtiszteltetés érte, hogy ő lett az év Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards „Kedvenc hazai sztár” kategóriájának győztese, akit a rajongói szavazatok segítettek az elismeréshez. Később az RTL is felfigyelt rá, így volt már az Álarcos Énekes és az X-Faktor háttérműsorának háziasszonya egyaránt.

A tévés mindig hatalmas nyitottsággal beszél arról, éppen mi történik vele, illetve azt is nyíltan vállalja, hogy leszbikus. Nőies megjelenése és csinos alakja miatt azonban vannak olyanok, akik elfelejtik a szexuális beállítottságát.

„Érezhető, hogy sokan elfelejtik velem kapcsolatban, hogy a lányokat szeretem, ugyanis az összes sztereotípiát felrúgom. Sokan a leszbikusokat fiús nőknek gondolják, de erről szó sincs” – nyilatkozta korábban a közösségimédia-sztár. Mint kiderült, Lady Szomjasra fél éve újra rátalált a szerelem, és bár eddig nem mutatta meg a barátnőjét, most úgy döntött, egy címlapfotózás – amelynek témája a szerelem – a legmegfelelőbb erre.

„Nem az idő számít, hanem, hogy tényleg egymásnak vagytok-e teremtve. Nála éreztem először azt, hogy otthonra találtam egy emberben… Eddig is volt kockázat, a coming outolásban is van. Mindig van, amikor sok embert érint a dolog. Úgy voltunk vele, hogy valakinek meg kell tennie ezt a lépést, és büszkeséggel tölt el, hogy mi tesszük meg” – jegyezte meg az RTL Fókusznak, azután megemlítette, hogy végre olyan formában van, amelyről régóta álmodozott.

„Folyamatosan beteg voltam, ez egy ilyen lelki kimerülés volt. Jobban érzem most magam, energikusabb vagyok, mint valaha. Ez sok áldozattal járt, ezt szeretném bemutatni. Amikor nem tudtam lefogyni, nem értettem, hogy mi a baj. Edzettem, odafigyeltem a kajára, nem értettem, hogy miért nem megy a folyamat” – árulta el a már több mint 8 kilót leadó Jennifer.