2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Először mutatja meg párját Gaál Noémi

Először mutatja meg párját Gaál Noémi

Gaál Noémi – az ország egyik kedvenc időjósa- egy ideje nem igazán nyilatkozott a magánéletéről. Idáig, ugyanis most egy újabb kaland elé néz, ráadásul a párjával indul neki a megmérettetéseknek. Noémi az kedvesével, Bán Tamással vesz részt a Párharc című műsorban, a párját eddig nem láthattuk sehol.

Mint azt már a Blikk is megírta, a TV2 egy vadiúj reality műsorral érkezik hamarosan, melyben mindenre elszánt sztárpárok küzdenek meg egymással, az idővel, illetve a félelmeikkel, hogy a legvégén elnyerhessék a fődíjat. A Párharc-ban a népszerű időjós, Gaál Noémi és párja is harcba száll.

A 19 évesen televíziós szakmába került Noémi 14 év együttlét után 2019-ben szakított a nála majd’ 10 évvel fiatalabb vőlegényével, Maloveczky Miklóssal. Akkor úgy nyilatkoztak, hogy szó sem volt harmadik félről, egyszerűen elfáradt a kapcsolatuk, így jobbnak látták elengedni egymás kezét. Azóta a tévés igaz beszélt róla, hogy rátalált a szerelem, de nem láthattuk, ki a párja.

A szerelmesek most először beszéltek kamerák előtt a kapcsolatukról:

“Szerintem ez egy nagyon jó kis önismereti kaland lesz. Én azt nagyon szeretném, ha a hétköznapi mókuskerékből ez a játék jó hosszú időre kiszakítana. Ilyenben természetesen a három év alatt közösen nem nagyon volt részünk, de Tamás nagyon kreatív, ezt nagyon szeretem benne és szerintem egymásról is sok mindent fogunk megtudni, megismerni. Én abban bízom, hogy együttműködő, tapasztalt párosnak fogunk majd a végén kijönni!” – lelkesedett Noémi.