2022.08.17
Jácint
Kezdőlap Címlap Először beszélt nyíltan kapcsolatukról Szabó ZSófi és Shane Tusup

Először beszélt nyíltan kapcsolatukról Szabó ZSófi és Shane Tusup

Szabó Zsófi és Shane Tusup most először álltak ki a nyilvánosság elé, hogy felvállalják kapcsolatukat. A pár közt teljes az összhang, valósággal turbékolnak. Pedig kapcsolatuk kezdete nem volt zökkenőmentes, az úszóedző akkor más valakivel volt együtt. Végül minden a helyére került, így már a közös jövőt tervezik.

Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolatáról a Blikk írt először, amikor az úszóedző az egész estét az éppen válófélben lévő műsorvezetőnél töltötte. A párt később nyilvános helyen is együtt látták, akik úgy tűnt nem titkolják szerelmüket. Hosszú hónapok elteltével a két híresség kapcsolata egyre stabilabb lett, és most a Best magazinban meséltek megismerkedésük és szerelmük történetéről.

Shane Szabó Zsófi vendége volt az RTL Klub reggeli műsorában, ám ahhoz, hogy több legyen köztük szükség volt az úszóedző határozottságára és kitartására is. Zsófi ugyanis év elején jelentette be, hogy elválik férjétől, és a kisgyermekes anyuka még nem érezte magát készen egy újabb szerelemre.

– Nem tudtam, nem is akartam még nyitni egy új kapcsolatra. Shane viszont nem adta fel, hogy közel kerüljön hozzám. A kitartása pedig levett a lábamról. Nagyon jól udvarolt, hihetetlen romantikus alkat. Volt, hogy a semmiből egy virágcsokor várt az ajtóm előtt. De ami a legfontosabb, hogy

az a fajta támogatás, amit ő nyújt nekem az élet minden területén, egyedülálló– kezdte a lapnak Zsófi.

Az első randi annyira jól sikerült, hogy Shane hamar véget vetett előző kapcsolatának a San Franciscó-i Courtneyve Brewerrel. Azóta, amikor idejük engedi, minden pillanatot együtt töltenek, de semmit sem erőltetnek.

– Mindketten túl vagyunk egy házasságon. Sérültünk, a hasonló ambícióink pedig úgy éreztük, hasonló jövőt hozhat. Ez mindkettőnknek a nagybetűs újrakezdés. De nem sietünk, és nem tervezünk előre. Kiélvezzük a jelent. Shane mellett újra boldog nő vagyok – mondta a műsorvezető, aki elárulta, végre azt is megélheti, amit a házasságában nem tudott: hogy párjának ő az első és egyetlen nő.

– Nagyon nehéz és zavaró, hogy mindenhova fotósok követnek. Ezért döntöttünk úgy, hogy kiállunk, megmutatjuk magunkat, és most először először beszélünk a szerelmünkről. Annak reményében, hogy ezután hétköznapibb párkánt élhetünk. Elmehetünk úgy együtt vásárolni, hogy nem villannak a vakuk – mondta Zsófi.

Elárulták azt is, hogy Zsófi már az első találkozásnál nagyon megtetszett Shane Tusupnak, ám akkor még párkapcsolatban élt. Végül Zsófit választotta és lezárta előző kapcsolatát. Az úszóedző gyakran a közösségi oldalakon is, ország-világ előtt kimutatta érzelmeit Zsófi felé.