2022.06.30
Pál
Kezdőlap Címlap Élő adásban olvasta fel Hajdú Péter, mit üzent neki a túlvilágról Berki...

Élő adásban olvasta fel Hajdú Péter, mit üzent neki a túlvilágról Berki Krisztián

Hajdú Péter a Life TV vendége volt, miután üzenetet kapott a túlvilágról Berki Krisztiántól, aki több mint egy héttel ezelőtt hunyt el tragikus hirtelenséggel.

Berki Krisztián mindössze 41 éves volt, amikor utolérte a halál, azokat is megrázta a tragikus esemény, akik egyáltalán nem kedvelték őt. Semmi előjele nem volt a hirtelen halálának, melynek körülményei továbbra sem tisztázottak.

A rendőrség kábítószergyanús anyagokat talált a tragédia helyszínén, de még mindig várunk a boncolás végeredményére. Egy héttel Krisztián halála után végezték el a boncolást, így várhatóan hamarosan megtudhatjuk, mi okozta a halálát.

Krisztián édesanyja, aki szintén összeomlott fia elvesztése miatt, szívmegállásról beszélt, és úgy tudni, hogy a sztár idősebbik lánya talált rá az apjára, aki akkor talán már órák óta halott volt. Korábban egy híres halottlátó is vendége volt a Life TV reggeli műsorában, az Ébredj velünkben, melynek ideje alatt elárulta, hogy rajta keresztül üzent Berki, de nemcsak Mazsinak.

Hajdú Péter is kapott egy üzenetet a túlvilágról, amit Kató élő adásban írt le egy lapra, de akkor annak tartalmát még nem ismerhettük. A Life TV vezetője családi nyaralásról tért haza, és rengetegen voltak kíváncsiak arra, hogy mit is rejt az üzenet.

A léleklátó azt mondta, napi szinten van kapcsolatban Krisztiánnal, melynek kapcsán hozzátette, vannak olyan lelkek, akik elkezdenek tanítani odafentről, mivel a halál után jön egy megvilágosodás, másképp látják a dolgokat, és elkezdenek olyan információkat átadni, amik fontosak lehetnek, nemcsak a családtagoknak, hanem Katónak is.

Elmondása szerint Krisztián nem nyugodott meg, dühös, vissza szeretne jönni, nem így akarta. Kató arról is beszélt, hogy egy lélek általában akkor lel nyugalomra, ha átadta a szükséges információkat az érintetteknek.

Kató a lelkeket homályosabban látja, mint az élő embereket, és a lelkek akkor és úgy mutatják meg magukat, ahogyan ők azt szeretnék. Többek között az is érzékelhető, hogy mi történt a lélekkel, amit sugallnak, illetve vissza tudnak menni az időben. Ha például erőszakos halált halt valaki, akkor a sérülés látható a lelken, megmutatja azt.

Hajdú Péter élő adásban nyitotta ki a borítékot, és azt mondta, bármi van benne, felolvassa. „Nagyon köszönöm, hogy nem ítéltél el, és esélyt adtál nekem, köszönöm a barátságodat.” Péter elmondta, hisz Istenben, és volt már tapasztalata halottlátóval, még a Frizbi egyik korábbi adásában. Zámbó Krisztián édesapját, Jimmyt idézte meg a látó, és nagyon nagy hatással volt a legenda fiára.

Hajdú feltett egy olyan kérdést Katónak, amit Krisztián tud, Kató azonban nem. „Fel fogok írni ide egy keresztnevet, és azt az egy keresztnevet szeretném hallani.” A kérdés úgy hangzott, mi a keresztneve annak az operatőrnek, akivel még Cipruson forgattak együtt egy műsort. „Krisztiánnak tudnia kell, ő mutatta be, ő ajánlotta.”

Kató azt mondta, Krisztián jelenléte teljes mértékben érzékelhető, már reggel is érzékelhető volt, ugyanakkor hozzátette, a lélek soha nem azt fogja mondani, amit az emberek hallani akarnak. „Itt most a nevekkel nem fogok totózni, ha mondja, akkor mondom, ha nem, akkor nem mondom.”

Katónak Krisztián lelke a Muki nevet mondogatta, és ugyan Imre volt a papírra írva, Péter meg fogja kérdezni, hogy esetlegesen ez-e a beceneve az operatőrnek. Kató hangsúlyozta, nem idéz meg szellemeket, és sokszor több időre van szükség ahhoz, hogy olyan üzeneteket adjon át, négyszemközt. Kiderült, hogy egy olyan üzenet is van Péter számára, ami nem Krisztiántól érkezett, hanem valaki mástól, de ezt csak a színfalak mögött mondja el neki, nem a nyilvánosság előtt.