2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Elképesztő változások jönnek az idei X-Faktorban

Elképesztő változások jönnek az idei X-Faktorban

Hatalmas változások lesznek az X-Faktor 2022-es évadában. Mutatjuk, mivel készül a csatorna.

Az RTL Klub tehetségkutatójában idén újabb szabályok lépnek életbe, amelyeknek köszönhetően még több izgalom és fordulat vár a versenyzőkre, a mentorokra és a nézőkre is!

– Fontos leszögezni, hogy továbbra is jöhetnek fiúk, lányok, zenekarok, csapatok bármilyen korosztályból. A változás abban áll, hogy idén már nem az lesz a felállás, hogy egy mentorhoz egy adott kategória kerül, hanem bármelyik énekes vagy zenekar kerülhet bármelyik ítészhez. A mentorok maguk döntik el, hogy kivel szeretnének együtt dolgozni. Ez adott esetben könnyebbség lehet a versenyzőknek, a mentorok között pedig izgalmas, akár konfliktusos helyzetet okozhat – kezdte a Blikknek Verebély Marcell, az X-Faktor Senior kreatív producere.

– Ez abszolút a magyar verzió saját fejlesztése, amelyet a licenc tulajdonosnak is jóvá kellett hagynia. Szerencsére – ahogy a korábbi újításainkra – erre is nyitottak voltak, és pár hét alatt engedélyt is kaptunk. Így új izgalmakkal és lehetőségekkel várjuk idén is a versenyzőket. Jelentkezni már most is lehet, sőt, pár napja a casting is elkezdődött – tette hozzá.

Indirekt/Blikk