2022.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Elkapta a koronavírust a Sztárban Sztár leszek anorexiával küzdő versenyzője

Elkapta a koronavírust a Sztárban Sztár leszek anorexiával küzdő versenyzője

A Sztárban Sztár leszek! énekesnője, Krizsán Lili nagyon nehéz időszakot él meg. Anorexiával küzd, közben pedig a koronavírus is megtalálta.

Kórházban kezelik a súlyos anorexiával küzdő Krizsán Lilit. A lány a legrosszabb állapotában volt 39 kiló is, de 44 kilónál vette rá magát, hogy orvosi segítségért forduljon. Egykori mestere, Köllő Babett folyamatosan támogatja őt a mai napig, és próbálja jó tanácsokkal ellátni, tartani benne a lelket. Legutóbb egy újabb ismert személy, Tóth Gabi is bíztató sorokat küldött neki, mivel Lili magára tetováltatta az énekesnő Az én szívem című dalának egy részletet.

“Már 3 hónapja terveztem eljutni a tetoválómhoz , de a kórház és az állapotom gátolt a dologban..NA DE MOST!! Kaptam 50 nap kórház után – 4 nap – kimenőt…egyértelmű volt hova vezet az utam..(énekelni sajnos nem fogok eljutni, de itthon rajta vagyok ezen az ügyön is) Dream it, plan it, do it!” – írta pár napja a lány, viszont számításait valami keresztülhúzta, ugyanis mint kiderült, sikerült elkapnia a koronavírust is.

Lili legutóbbi Instagram-posztjában így reagált a pozitív Covid-tesztjére: “Most még ez is??? Miééért? Küldött egy kis pozitivitást az élet…hát köszi.” – írta a bejegyzéséhez. 24 óráig megtekinthető történetében pedig beszámolt a jelenlegi lelkiállapotáról is.

“Végre kezdett a szervezetem rendbe jönni…lett volna pár napom itthon…de ez idő alatt Covidos lettem, úgyhogy igen…Az első dalokat megírtam már hónapokkal ezelőtt, de valamiért nem tudtuk felvenni őket. Amikor egy kis esélyt láttam rá, kórházba kerültem…most pedig ebben a pár napban a Covid tett keresztbe. Úgy érzem most, hogy minden ellene van ennek az egésznek. Őszinte leszek, nagyon szomorú vagyok a dalok miatt, és egyre többször merül fel bennem a kérdés, hogy állhatok-e majd a színpadon, hogy sikerül-e tovább menni ebben az egészben…legyen az zene, vagy tv-s mókák. Ez most egy nehéz időszak nekem a zene miatt” – adta ki magából az érzéseit.

Indirekt/Blikk