2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Elhunyt a Grease sztárja: Olivia Newton-John 73 éves volt

Elhunyt a Grease sztárja: Olivia Newton-John 73 éves volt

73 éves korában meghalt Olivia Newton-John, négyszeres Grammy-díjas énekesnő, akit a Grease című filmben az egész világ megismert és örökre megkedvelt.

Hétfő hajnalban, 73 éves korában elhunyt Olivia Newton-John – közölte a férje, John Easterling az énekesnő Facebook-oldalán. A férj a szűkszavú közleményben arra kért mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a család magánéletét ebben a nagyon nehéz időszakban.

Olivia Newton-Johnról tavaly októberben derült ki, hogy harmadszor is meg kell küzdenie a mellrákkal. Először 1992-ben diagnosztizálták a betegséggel, amit műtét és kemoterápia követett. A gyógyulása után egészen a haláláig a mellrákellenes megelőző és felvilágosító munka élharcosa volt.

A négyszeres Grammy-díjas angol–ausztrál énekesnő és színésznő a hetvenes évek legsikeresebb angol nyelvű énekesnője volt, emellett az egész világ megszerette John Travolta partnereként 1978-ban a Grease (Pomádé) című filmben Sandy szerepében. A film több dala is világsláger lett, mint például a You’re the One that I Want, a Summer Nights és a Hopelessly Devoted to You, de Newton-John legnagyobb slágere a Physical volt 1981-ben, amely tíz hétig vezette az amerikai slágerlistát, írja a TMZ.