2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Eldőlt: itt folytatja Palik László

Eldőlt: itt folytatja Palik László

Erre a fordulatra senki sem számított.

Palik László három esztendővel ezelőtt – többévnyikihagyás után – az Exatlon Hungary műsorvezetőjeként tért vissza a képernyőkre, ám október 18-án érzelmes búcsút vett a TV2-től, s eddig nem lehetett tudni, mi lesz vele a jövőben.

A népszerű sportriporter most a közösségi oldalán jelentette be, hogy visszatér, ám ezúttal nem valamelyik nagy kereskedelmi televízió arcaként, hanem az online térben. A Manna Vision Media Kft.-vel együttműködésben a YouTube-on készít sorozatot, amely a Palikék Világa by Manna címet kapta, és ami heti három epizóddal jelentkezik majd. Két szerkesztő kollégájával, Konyári Edinkával és Wágner Tamással együtt gyártanak videós tartalmat, ám ennél több nem derült ki a rövid beharangozóból.

„November 15-én elindul a YouTube-csatornám!!! Az online térbe költözöm, de nem egyedül! Viszem magammal két szerkesztő kollégámat, akik ezért cserébe már a csatorna promo forgatáson is alaposan megizzasztottak a kérdéseikkel. Tőlük viszont még ezt is elviseltem. Mert ilyen lesz a Palikék Világa by Manna” – adta hírül az Instagramon Palik.

Indirekt/Blikk