2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Elátkozott műsor: újabb énekes szereplése került veszélybe a Sztárban sztár leszek-ben

Elátkozott műsor: újabb énekes szereplése került veszélybe a Sztárban sztár leszek-ben

Lehetséges, hogy elátkozták a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadát? Kálóczi Réka durva lábsérülése után egy újabb versenyző fellépése került veszélybe az élő show-ban résztvevők közül. Pitman Anna annyit gyakorolt, hogy túlterhelte a hangszálait. Most beszámolt arról, hogy is érzi magát.

Ahogy arról a Blikk is hírt adott, súlyos sérülést szenvedett egy táncpróba során a Sztárban Sztár leszek! egyik versenyzője, Kálóczi Réka, aki rosszul esett, s a mentőnek kellett kórházba szállítaniuk. A Pápai Joci csapatába tartozó lány rögtön egy műtéten is átesett a törött lába miatt, s egyelőre azt sem tudni, részt vehet-e a vasárnapi élő show-ban.

A jelek szerint tehát nem túl szerencsésen indul a tehetségkutató harmadik évadának élő adása, főként, hogy egy másik énekesnő fellépése is veszélybe került: Pitman Anna nagyon maximalista, ezért annyit gyakorolt, amennyit csak tudott, ettől viszont úgy berekedt, hogy megszólalni is alig bírt.

Valószínűleg kicsit túlterheltem a hangszálaimat, és bár vasárnap semmi hangom nem volt, már kezdem visszanyerni az erőmet. Szerencsére nem fáj a torkom, csak beszélnék, de nem jön ki hang a torkomon – kezdte elcsukló hangon Anna, akivel nem először történt ilyen.

– Volt már régebben hangszálgyulladásom, a mostanit is ahhoz hasonlónak érzem. Már mindent beszedtem, ami segíthet, de elmegyek orvoshoz is a biztonság kedvéért. Mivel nem tudtam néhány napig százszázalékosan gyakorolni, így elalvás előtt fejben futtattam le a dalomat. A hangutánzás nagyon meg tudja terhelni a hangszálakat, főleg, ha rekeszteni kell – ecsetelte a Ripostnak a lány, hozzátéve: ennek ellenére is mindent belead majd vasárnap este.