2022.06.30
Pál
Kezdőlap Címlap Ekkora már a pocakja Caramel feleségének

Ekkora már a pocakja Caramel feleségének

Caramel párja elárulta, hogy már a Maldív-szigeteken is tudták, hamarosan kisbabájuk lesz. Pocakos fotót mutatott a nyaralásukról Szilvi.

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi egy hete jelentette be az örömhírt, hogy évekig tartó álmodozás után végre ismét várandós. Azt egyelőre nem tudni, hogy kislányuk vagy kisfiuk érkezik-e Szofi után, de várhatóan az év vége felé megszületik majd a baba. Az énekes már alig várja, hogy újra apai örömök elé nézzen. Legutóbb így nyilatkozott lapunknak:

„Óriási az öröm, már nagyon várjuk a babát, de ettől függetlenül ugyanúgy készülök a fellépéseimre és a koncertszezonra. Talán annyi lesz a különbség, hogy sokkal több boldogsággal a szívemben fogok felállni a színpadra” – árulta el a büszke apuka.

Most kiderült, a sztárpár már a Maldív-szigeteki nyaralásukon is tudta, hogy új taggal bővül a családjuk. Szilvi 24 óráig megtekinthető Instagram-sztorijában egy tengerparti képet tett közzé, amelyen fürdőruhában pózolt, miközben a pocakja már egészen kigömbölyödött.

Szeretem ezt a képet, mert ott volt már velünk Ő is– olvasható a fotója mellett, amelyen sugárzik róla a boldogság.