KezdőlapCímlapEkkor szabadul meg a nyomkövetőjétől Aurelio

Ekkor szabadul meg a nyomkövetőjétől Aurelio

Hamarosan már nem kell a nyomkövető miatt aggódnia a börtönből szabadult Aureliónak, ugyanis a friss posztjából arra lehet következtetni, hogy kicsivel több mint egy hónap múlva lekerül a lábáról.

A Blikk elsőként számolt be arról, hogy Aurelio február közepén elhagyhatta a börtönt. Az egykori valóságshow-szereplőt az édesanyja és a gyermeke anyja vitte haza a család bajai otthonába, ahol először találkozhatott a kislányával, Szofival, akinek a születéséről már a rácsok mögött szerzett tudomást. Két év szomorúság után ismét boldogság járta át Aurelio édesanyjának szívét: Márta halászlével várta a fiát, akinek a szobájában mindent rendben tartott, amíg ő távol volt.

Mint ismert, a realitysztárt 3 év 5 hónapra ítélte a bíróság emberrablás és egy korábbi drogügye miatt. Ebből 2 évet bent, a Kozma utcai büntetés-végrehajtási intézetben töltött, ám a bíró jó magaviselete miatt megadta neki a kedvezményt, így a büntetése további részét Aurelio a bajai otthonában, reintegrációs őrizetben töltheti, nyomkövetővel a lábán, ám továbbra is szigorú szabályok vonatkoznak rá. Az is meg van szabva, hogy naponta hányszor és milyen útvonalon hagyhatja el az ingatlant meghatározott célból, melyek közé tartozik a munkavégzés is.

Aurelio a 24 óráig megtekinthető Instagram-sztorijában többek között hálát adott a munkájáért, azért, hogy süt a nap, hogy szerető családja van és hogy minden rendben halad az életében, majd egy sokat sejtető fotót is kirakott. A posztban a szabadság felirat és egy negyvenes szám áll, amelyből arra lehet következtetni, hogy az apuka lábáról hamarosan lekerülhet a nyomkövető. Korábban Hajdú Péter műsorában elárulta, hogy májusban jön majd el az a bizonyos pillanat, amikor végre szabad lehet, és úgy tűnik, lelkesen vissza is számol rá.