2023.06.05
Fatime, Fatima
Kezdőlap Címlap Egyre rosszabb állapotban van Galambos Lajos

Egyre rosszabb állapotban van Galambos Lajos

Még egy hónapja sincs, hogy a bíróság elutasította Galambos Lajos kérelmét, melyben az egészségi állapotára hivatkozva a börtönbe vonulásának halasztását kérte. Habár másodfokon még nem született döntés, a trombitaművész ügyvédje szerint Lajcsi állapota azóta romlott.

A mulatóssztárnak február 15-én kellett volna megkezdenie börtönbüntetését, ám nem jelent meg a Bács-Kiskun Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetnél. Később a Vértesben fotózták le, és kiderült, hogy súlyos betegségére hivatkozva szeretne halasztást kérni. Ezt a bíróság elutasította, védőjével, dr. Csontos Zsolttal azonban fellebbeztek.

A jogász elmondása szerint a zenész nincs jól, ráadásul a lelkiállapota is csak rontja a fizikai egészségét, az állapota szemmel láthatóan romlik.

Tegnap este néztem meg, de még nem kaptunk értesítést a döntésről. Bizakodva várakozunk tovább

  • árulta el Csontos, aki azt is elmondta, hogy a törvényszék által kirendelt orvosszakértő már megkapta az ügyet és a papírokat. Az ő eredményei alapján dönthet úgy a bíróság, hogy felfüggesztik a szabadságvesztés végrehajtását akár végleg, akár egy bizonyos időre. Az ügyvéd állítása szerint egy évnyi halasztást kértek.