2022.11.26
Virág
Kezdőlap Címlap Egyedül maradt: Agárdi Szilvi szakított a barátjával

Egyedül maradt: Agárdi Szilvi szakított a barátjával

Az énekesnő úgy érzi, Krisztiánnal helyesen cselekedtek.

Agárdi Szilvia nehéz időszakon megy keresztül, ugyanis két hete végleg véget ért párkapcsolata szerelmével, Krisztiánnal. A páros már nyár elején különköltözött egymástól, ám akkor még úgy tűnt, hogy ez nem szakítás. Közben az énekesnő látását is végleg elvesztette, de egy állandóan zajongó szomszéd miatt egyébként is továbbálltak volna.

Szilvi és Krisztián ugyan az elmúlt három hónapban is sokat találkoztak, végül nemrég mégis úgy döntöttek, lezárják a kapcsolatot.

– Miután külön költöztünk látogattuk egymást, programokat szerveztünk, de egy idő után kiütköztek a köztünk lévő különbségek. A karanténidőszakban ismerkedtünk meg, akkor költöztünk össze, így semmilyen külső tényező nem zavarta meg a kapcsolatunkat, mondhatni, a saját világunkban egy buborékban éltük a mindennapokat – kezdte Szilvi a Borsnak, aki szerint a szakításhoz semmi köze nincs annak, hogy ő végleg megvakult.

– Arról van szó, hogy megismertük egymás közegét és bár próbáltuk, nem tudtuk elfogadni. Mindketten máshonnan jövünk, másként élünk. Krisztiánt zavarta, hogy a celebvilágban sok az őszintétlen ember, akik a szemedbe mosolyognak, a hátad mögött viszont becsapnak vagy kihasználnak. Bevallom, vakként valóban nagyobb esélye van ennek, hiszen nem tudom pontosan felmérni a helyzetet, de rendre igyekszem felülkerekedni ezen. Én ebben élek, ebben dolgozom és talán már meg is szoktam, őt ez zavarta. Ahogyan engem is a focista közeg. Nem tudtam megszokni azt a lazaságot a bulikat, miközben én a fellépéseimre készültem. Persze megértem, hogy neki ez a munkája és elfogadta ezt a légkört – jelentette ki az énekesnő, aki úgy érzi, Krisztiánnal helyes döntést hoztak, ám ettől még nagyon hiányzik neki, hiszen a férfi a legjobb barátja is volt.